• جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲
  • اجمعه ٢١ ذی قعده ١٤٤٤
  • Friday, June 9, 2023
صفحه اصلی
سلامت و محیط زیست
ایمنی و حوادث
مدیریت بحران
علمی
بین الملل
rss
کد مطلب :   155369 تاریخ انتشار: 
چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱
- 23:25 تاریخ آخرین ویرایش :
  1401/10/21
 
 
ایمنی و استاندارد 8۱ درصدی مدارس کشور
رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس از ایمنی و استاندارد 8۱ درصد از مدارس کشور خبر داد و گفت: ۳۰ هزار کلاس درس در وضعیت تخریبی هستند و نیاز به بازسازی دارند.
ایمنی و استاندارد 8۱ درصدی مدارس کشور

حمیدرضا خان محمدی» رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس درخصوص مدارس تخریبی کشور و آخرین وضعیت آن توضیح داد: اولا باید گفت از 5۰۴ هزار کلاس درسی که داریم 6 درصد نیاز به تخریب و بازسازی دارند و همین مدارس در اولویت کار سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور و دولت قرار گرفته‌اند. 

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس ادامه داد: در این راستا طرحی را نیز آغاز کرده‌ایم، اما هنوز به مرحله نهایی نرسیده است. این طرح به دنبال این است که نهضتی را در حوزه بهسازی مدارس تخریبی انجام دهد. در همین زمینه ما از خیرین طلب می‌کنیم در این کار با ما مشارکت کنند به خصوص در زمینه مدارسی که در شرایط تخریبی هستند، بیشتر به کمک آن‌ها نیاز داریم. 

خان محمدی در ادامه با تأکید به لزوم برسیدگی بهنگام به چالش‌های مدارس، تصریح کرد: اگر در موردی یک مدرسه دچار چالش جدی باشد، سریعا باید با حضور همکاران ما در آن نقطه، دستور تخلیه مدرسه صادر شود. البته در حال حاضر چنین مواردی نداریم چراکه در پروژه مهرماه و قبل از آغاز سال تحصیلی همه مدارس از این دست مورد رصد قرار گرفت و کارهایشان انجام شد. 

او تاکید کرد: به کلی باید دانش آموزان مدارس تخریبی به سرعت در فضای امنی برای ادامه تحصیل قرار بگیرند و مدرسه نیز سریعا تخریب و به شکل استاندارد بازسازی شود. 

دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی وزیر آموزش و پرورش افزود: 6 درصد از مدارس ما یعنی ۳۰ هزار کلاس درس وضعیت تخریبی هستند و نیاز به بازسازی دارند و 8۱ درصد از مدارس ما ایمن و متناسب با استانداردهای روز مدرسه‌سازی هستند و با شاخص‌ها همخوانی دارد و نسبت به شاخص‌های جهانی نیز مدارس ما در بین سایر کشورهای دنیا از نظر آموزش و پرورش و فضای فیزیکی جزو ممتازهاست. 

خان محمدی در مورد مدارس چندساحتی و ویژگی‌های آن نیز توضیح داد: مدارس جدیدی که با رویکرد سند تحول بنیادین آموزش طراحی می‌شوند، توجه جدی به ساحت‌های شش‌گانه تربیت دارند. یعنی باید دارای کارگاه، نمازخانه، محیط ورزشی ویژه، آزمایشگاه و آزمایشگاه‌های مشترک برای تحقیقات نانو و مباحثی از این دست باشند. 

او اضافه کرد: طبیعتا تعدادی از مدارس ما چون در گذشته ساخته شده اند، فاقد چنین امکاناتی هستند و ما در برنامه هفتم توسعه پیشنهادات خودمان را در راستای تحقق مدرسه‌ای با ویژگی‌هایی که گفتم، ارائه داده‌ایم. حالا پیشنهادات پذیرفته می‌شود یا خیر، هنوز معلوم نیست. در واقع به دنبال ایجاد فضاهای اشتراکی در مدارس هستیم تا به بحث چند ساحتی کردن تربیت برسیم و نمی‌خواهیم مدارس تنها به ساحت علمی دانش آموزان توجه کنند، بلکه باید شش ساحت تربیتی مدنظر قرار بگیرد. 

خان محمدی خاطرنشان کرد: در کنار این ساحت‌های شش‌گانه تربیت، می‌خواهیم مدرسه کانون محله شود و تلفیق مدرسه و محله نیز اتفاق بیفتد.

منبع : ایلنا
نویسنده : حسن گرجی
کلید واژه
 
ارسال نظر
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.

2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.

3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.

نام:
ایمیل:
نظر:
 
captcha
کد امنیتی:
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری تحلیلی HSE می باشد .
Hosted By gitisun