• شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۸
  • اسبت ٢٣ ذی حجّه ١٤٤٠
  • Saturday, August 24, 2019
صفحه اصلی
سلامت و محیط زیست
ایمنی و حوادث
مدیریت بحران
علمی
بین الملل
rss
کد مطلب :   84777 تاریخ انتشار: 
شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۸
- 23:02 تاریخ آخرین ویرایش :
  1398/01/24
 
 
تیم های بهداشت محیط 331 رستوران بین‌راهی را پلمب کردند
نوروز امسال بیش از 3000 تیم بازرسی بهداشت محیط از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور کار نظارت بهداشتی بر تهیه و توزیع مواد غذایی، آب آشامیدنی همچنین اماکن را بر عهده داشتند.
تیم های بهداشت محیط 331 رستوران بین‌راهی را پلمب کردند

 معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی پلمب شده طی برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۲8۲9 مورد بود که ۳۳۱ مورد آن مربوط به رستوران‌های بین راهی بودند.

دکتر علیرضا رئیسی اظهار کرد: در نوروز امسال بیش از ۳۰۰۰ تیم بازرسی بهداشت محیط از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور کار نظارت بهداشتی بر تهیه و توزیع مواد غذایی، آب آشامیدنی همچنین اماکن را بر عهده داشتند.

وی تعداد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طی برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی را 668 هزار و ۱76 مورد اعلام کرد و گفت: بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی، مراکز و مدارس اسکان مسافرین نوروزی در این برنامه ۱98 هزار و ۳۱6 مورد، بازرسی بهداشت محیطی از مراکز، اماکن و رستوران های بین راهی ۳۱ هزار و 56۴ مورد و کل بازرسی‌های بهداشت محیطی 898 هزار و 56 مورد بود.

نویسنده : حسن گرجی
کلید واژه
 
ارسال نظر
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.

2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.

3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.

نام:
ایمیل:
نظر:
 
captcha
کد امنیتی:
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری تحلیلی HSE می باشد .
Hosted By gitisun